Gastenboek

Paul Slot

15-10-2018

Rust en Ruimte op deze keurig onderhouden Karaktervolle Gastvrije (eieren, noten, appels, fietsenstalling) Camping met bijzonder respect voor de natuur en het instant houden er van. Steeds schoon en lekker verwarmd sanitair. Mooie, afwisselende fietsvriendelijke omgeving. Zowel camping als omgeving zijn voor herhaling vatbaar.

Arnold en Anita Wassink

17-06-2018

Voor de 3e keer op camping 't Meulenbrugge gestaan. We hebben weer genoten. Mooie grote plekken, superschoon sanitair, fijne rustige camping. Wij komen hier zeker weer terug. Groeten Arnold en Anita Wassink. Poot van Jady🐶

Cor Zonneveld en fam Pronk

12-03-2018

We hebben weer geboekt vanaf 26 april en verheugen ons er weer op . Alles weer Toppie en de bakker aan de deur ! Voor het weer zorgen we zelf , tot dan .

Piet van Hesteren

14-09-2017

Wij hebben van 2/3 september een nacht op jullie camping gestaan,het was denk wel de 5 de keer,maar wij komen elke keer weer graag terug,ook omdat de camping er perfect uitziet.

Marrie en Ruud de Boer

23-09-2015

Hans en Jolanda het was weer prachtig bij jullie op de Camping. De kampeerplaatsen, het sanitair, alles tot in de puntjes verzorgd. Dit was voor ons de derde maal op de Camping. Wij komen beslist weer een keer camperen. Tot Slot WIFI werkt perfect. Jullie Camping is een AANRADER. Tot ziens.

Joke en Beem Koele

07-08-2015

Wij hebben 3,5 maand op deze camping gestaan ,voor ons de eerste keer zo lang aaneengesloten maar hebben daarvan geen moment spijt van gehad. De camping is geweldig schoon ook het sanitair. We zullen dan ook zeker terug komen mede omdat de fam Pardijs enorm gastvrij is. vr gr Joke en Beem Koele

Akje en Willem BEEKMANN

07-08-2015

Onze vakantie hier met de caravan was 4 weken in juni 2015. Dit was de laatste en 5de vakantie van aaneengesloten jaren. Op basis van onze leeftijd wilden wij de laatste jaren geen verre reizen meer maken met de caravan en kozen voor eigen land. Deze camping kozen wij in 2010 en dat bleek een schot in de roos. Een uitstekende camping, schoon, rustig, leuk van opzet, hulp en ondersteuning van eigenaren : vrij om te gaan en staan, maar discipline staat daar wel achter. Zeer aangename mensen die een perfecte stemming creren, zodat je elk jaar wel weer opnieuw daarheen wil gaan. Mooi onderhouden op elk moment en alle aandacht voor de campinggasten is ons in alle jaren gebleken. Deze camping maakt je keus zondermeer tot een succes. Als iedereen dat van mening is moet je dus snel zijn. Met dank van Akje en Willem Beekmann uit Amstelveen.

Jeroen Bosch

28-06-2015

Zomaar aan komen waaien, vriendelijk ontvangen en na een fijne wandeling door bos en langs weide in de buurt waarvan ik vooral van al het vogelgezang heb kunnen genieten weer terug op de comfortabele camping, prima zo. Dikke plus!

Freek en Anneke Vonk

17-06-2015

Heerlijk gehad op jullie prachtige camping. Prachtig en heerlijk rustig gelegen . Geweldig het schone sanitair gebouw en zalig de broodjes van de warme bakker. Waren hier voor de 1e keer , maar zeker niet de laatste!

Jacob & Gerrie Heikens

02-05-2015

Complimenten voor jullie prachtige camping! Ruime plaatsen, het groen is keurig onderhouden en superschone toiletten/douches. Daarnaast is de omgeving prachtig en zeer geschikt om te fietsen. Een echte aanrader!

nico&riet wubbe

30-03-2015

Tienjaar geleden gingen wij met broer&schoonzus op zoek naar een camping in de achterhoek. Wij kwamen uit op t,meulenbrugge in Vorden. En wij komen er nog steeds . Van 18 plaatsen naar 116 plaatsen ,in10 jaar gefeciteert familie Pardijs. Julli zijn fijne mensen en niks is teveel. Wij komen graag weer terug in 2015 en hopen opmooi weer GRoetjes Riet&Nico wubbe

Bert en Jolande Kreuger

10-09-2014

Afgelopen juni/juli hebben wij 3 prachtige weken mogen doorbrengen op jullie camping. Heerlijk die rust en de ruime plek(ken). Onze complimenten voor het totaal onderhoud en verzorging van de accomodatie (toiletgebouwen, velden enz.) Het systeem van warm water is perfect geregeld. We komen graag terug.

Fam. van der Zouwen

10-09-2014

Wie over deze camping iets negatiefs te zeggen heeft is een grote zeurpiet. Douches en toiletten super schoon. Grote plaatsen in een woord een geweldige camping in een prachtig gebied een aanrader . Jan en Corrie van der Zouwen.

J.& F. Stuivenga

17-08-2014

Wij bezochten t' Meulenbrugge voor de 3e keer in juni/juli 2014. De nu uitgebreide camping beviel ons uitstekend. Alle zorg voor de gasten. Schoon en netjes met comfortabele, grote plaatsen. Geen auto's bij de caravan, maar op een ruim en veilig P-terrein achter op de camping. Fam. Pardijs wij hebben een fijne tijd gehad en hopen U weer te zien. Het was goed op t' Meulenbrugge. ,

Sting

12-08-2014

Mooie camping alleen het WiFi betalen vindt zo'n onzin en geld klopperij iedereen heeft tegenwoordig WiFi en weet wat het thuis kost,,,

Cees en Atie Schouten

28-05-2014

Hallo Fam. Pardijs, onze laatste kampeervakantie! die mochten wij bij jullie geweldige camping doorbrengen! Een bewuste keuze, omdat wij eerder al bij jullie een heel fijne en gastvrije tijd hebben gehad.De natuur, de stilte,alles even schoon!!!Fantastisch, wij wensen jullie nog heel veel succes met jullie super camping, en om dit te bereiken is en wordt er heel hard gewerkt!! Bedankt dat wij jullie gasten mochten zijn! Hartelijke Groeten Cees en Atie Schouten

Henk en Margaret Verhofstadt 69jaar

08-05-2014

Wij hebben een rustige vakantie gehad De sanitiarmgroep ziet er perfect uit het kaartsysteem voor warm water is goed de camping ziet er goed en verzorgd uit het is een aanrader.

Ferry en Robby

23-04-2014

Wat hebben wij een heerlijk Pasen gehad op deze camping. Rustig, schoon, goed onderhouden en mooi gelegen; het sanitair is bijna zoals thuis heerlijk comfortabel; mooie ruime plekken. Ja de bakker komt met Pasen niet langs met warme broodjes, maar dat is logisch. Ideaal dat warmwater systeem met dat pasje; geheel volgens het principe de gebruiker betaalt en de variabele kosten zijn beheersbaar. Die haan 's ochtendsvroeg stoort ons geenszins; dat hoort bij dit boeren buitenland. Werkelijk een aanrader, een parel in de achterhoek!

Roelof en Rianne

27-11-2013

Jolande en Hans,wat een heerlijke vakantie hebben wij afgelopen zomer bij jullie gehad. De campingplaatsen het sanitair, eigenlijk alles klopt op jullie camping.De temperaturen waren tropisch maar het vertier was er niet minder om.Nu zitten we weer met de gordijnen dicht ,en met de kachel aan in huis te dagdromen. Was het maar weer zover. Terugkijkend op ons verblijf bij jullie komen wij de komende winter wel door,het was prima. Tot de volgende keer.

henny en henk rodenstein

19-10-2013

Wij hebben van eind augustus tot half oktober een heel mooie plek gehad aan de Baaksebeek op jullie camping. Wij hebben erg genoten van de verzorgde camping, de mooie omgeving en komen zeker terug. Dankjewel Jolanda en Hans

Marrie en Ruud de Boer

16-08-2013

Mooie goed verzorgde Camping. Zeer ruime plaatsen en goed onderhouden sanitair, wordt meerdere malen per dag schoon- gemaakt. De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen. `s-Morgens komt de bakker op de Camping en elke dag is er een Telegraaf ( uiteraard tegen betaling ) verkrijgbaar. Kortom een fijne Camping om weer een terug te komen! Jolanda en Hans ga zo door.

Corry Boonstra

27-07-2013

We hebben genoten van onze vakantie op camping 'tMeulenbrugge. Tropische temperaturen, twee weken lang.Sanitair supernetjes. De hele camping trouwens. Grote campingplaatsen, ideaal de waterkraan bij de caravan. Alleen jammer dat de bakker vakantie had, maar we zijn 'smorgens op de fiets naar Vorden gegaan voor verse broodjes!!

T. en E. van den Bosch

20-05-2013

't Meulenbrugge is een prima camping. Grote plaatsen, mooi grasveld en je staat altijd droog met de verharding voor je caravan. Schoon sanitair. Warm water door middel van een tevoren opgeladen kaart. Als je het bedrag niet opgemaakt hebt, krijg je netjes het restant terug. Het is even wennen maar zeer makkelijk in het gebruik. Tot de volgende keer. Maar dan met wat mooier weer.

Jos en Ini Obbink

29-04-2013

Een heerlijke week gehad op camping Meulenbrugge. Fantastische camping.De plekken zijn ruim. Sanitair super schoon! Of het nu mooi weer is, of het regent (meer inloop); het ziet er altijd tip-top uit.Wij komen hier al een paar jaar en naar volle tevredenheid.Omgeving is prachtig. Mooi gebied om te wandelen en te fietsen. Iedere dag verse eitjes en vers brood (bakker komt tijdens het seizoen dagelijks ). Kortom: deze camping is een absolute aanrader. Fam.Pardijs nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid.

Plaats een bericht in ons gastenboek.

Gemiddeld scoort Camping 't Meulenbrugge Vorden een 4.6 van 5 op Facebook. 4.6