×

Actueel

Geachte camping gast,

Ook de komende weken kunt u weer genieten van vers brood & gebak en verse broodjes. Alleen gaat het voorlopig door de coronamaatregelen iets anders dan u van ons gewend bent.
Van maandag tot donderdag werken wij met bestellingen die u kunt doorgeven via: De webshop www.echtebakkervanasselt.nI of via de Mail: winkelvorden@gmail.com of met Whatsapp 0650869936 onder vermelding van Camping't Meulenbrugge
Wij bezorgen
het op de gewenste dag tussen 8.30 uur en 8.50 uur op de camping bij het rietgedekte sanitairgebouw welke is gelegen bij de ingang van de camping. Voor vrijdag en zaterdag kunt u ook bestellen, maar dan hebben wij ook voor de vrije verkoop brood en broodjes bij ons.

Met vriendelijke groet, Echte Bakker van Asselt Zutphenseweg 18 Vorden 0575 551384.

Afbeeldingsresultaat voor actie maand


- Ook in het hoogseizoen van 2020 kunt u bij ons weer voordelig kamperen, van 5 Juli tot 16 Augustus krijgt u bij minimaal 7 overnachtingen 20% korting.
(Voor de voorwaarden kijkt u op onze tarieven/arrangementen pagina.)

- Wij hebben voor het nieuwe seizoen 2020 onze tarieven niet verhoogd, dus ook in 2020 kunt u bij ons weer voordelig kamperen en genieten van rust en de ruimte in het hart van de Achterhoek.

- Vanaf het seizoen 2020 kunt u bij ons naast de 2 Slaapvaten ook 2 Pods huren, deze zijn van alle gemakken voorzien zoals een koffiezetapparaat, waterkoker en zelfs een koelkast.


- Ook hebben wij 2 extra camperplaatsen gemaakt op onze bestaande comfortplaatsen nummer 62 en 63, deze camperplaatsen zijn geheel verhard.

Corona Update:

Belangrijke informatie,

Zoals landelijk bekend gemaakt 6 mei door onze minister: De camping is geopend maar het sanitairgebouw mag nog niet open.

Met een camper of caravan voorzien van eigen was of douche voorzieningen kunt u komen kamperen bij camping `t Meulenbrugge. (chemisch toilet kunt u wel gewoon legen en drinkwater kunt u tappen)

Buiten is afwas met warmwater ook weer toegestaan, ook hebben alle comfortplaatsen een eigen waterkraan en rioolaansluiting.

Deze maatregelen gelden tot 1 juli.

Natuurlijk houdt u zich aan alle voorgeschreven hygiene maatregelen.
Houdt minimaal 1.5m afstand van andere personen. Let op: vanaf 27 april is het ontvangen van bezoek toegestaan met maximaal 2 bezoekers, graag vooraf melden bij de receptie.

Heeft u reeds bij ons gereserveerd dan houden wij u van wijzigingen op de hoogte. De gasten met een reservering tot 1 juli hebben een email ontvangen met de mogelijkheden. Natuurlijk bent u welkom met het aantal reeds gereserveerde personen.

Wij houden jullie op de hoogte! Vragen? bel of email ons.

Reserveer dus gerust voor de zomervakantie. Wij vragen een aanbetaling maar wanneer het sanitair gesloten moet blijven, dan kan uw vakantie altijd omgeboekt worden indien nodig zelfs tot eind seizoen 2021.

Met of zonder gebruik van het sanitairgebouw, bij ons kunt u veilig kamperen. Wij houden de regels van het RIVM in acht en onze gasten ook. Zo kan iedereen genieten van een zorgeloos verblijf.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bronckhorst Wandelgemeente van 2018

16 mei 2018

De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant 'te voet gekozen tot Wandelgemeente van het Jaar 2018. Dinsdag 9 mei ontving Burgemeester Marianne Besselink het bronzen beeldje dat bij de titel hoort.

Wandelnetwerk

De Gelderse gemeente Bronckhorst is uitgeroepen tot Wandelgemeente van het Jaar vanwege haar grote aanbod aan wandelmogelijkheden. Het wandelnetwerk in en rond Bronckhorst strekt zich uit tot in de haarvaten van de Achterhoek en het wandelen via de wandelknooppunten verloopt comfortabel. De gemeente heeft 448 kilometer aan wandelpaden die twee keer per jaar worden gecontroleerd.

Voor noodgevallen hebben wij in 2019 een AED aangeschaft, deze bevindt zich in het rietgedekte sanitair gebouw.

Afbeeldingsresultaat voor trekkershutten.nl

Vanaf 2019 zijn wij met onze Slaapvaten aangesloten bij de groene koepel trekkershutten.

Afbeeldingsresultaat voor slaapvaten

Afbeeldingsresultaat voor allefietserswelkom

Wij hebben in Augustus het label Fietsers Welkom ontvangen.

  • Campings houden een plaats voor trekkers beschikbaar.
  • Logies & campings accepteren gasten voor 1 nacht.
  • Logies bieden een afgesloten fietsenstalling.
  • Er is een bandenplakset en fietspomp aanwezig.
  • Er is (vanzelfsprekend) een EHBO-set aanwezig.
  • Fietsers kunnen gratis hun bidon bijvullen.
  • Er zijn fietskaarten ter inzage of te koop.
  • Accu's van elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.
  • Natte kleding is geen bezwaar. Logies bieden een droger of droogrek.

slideshow

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by