×

Actueel

Geachte camping gast,

Ook de komende weken kunt u weer genieten van vers brood & gebak en verse broodjes. Alleen gaat het voorlopig door de coronamaatregelen iets anders dan u van ons gewend bent.
Van maandag tot donderdag werken wij met bestellingen die u kunt doorgeven via: De webshop www.echtebakkervanasselt.nI of via de Mail: winkelvorden@gmail.com of met Whatsapp 0650869936 onder vermelding van Camping't Meulenbrugge
Wij bezorgen
het op de gewenste dag tussen 8.30 uur en 8.50 uur op de camping bij het rietgedekte sanitairgebouw welke is gelegen bij de ingang van de camping. Voor vrijdag en zaterdag kunt u ook bestellen, maar dan hebben wij ook voor de vrije verkoop brood en broodjes bij ons.

Met vriendelijke groet, Echte Bakker van Asselt Zutphenseweg 18 Vorden 0575 551384.

Afbeeldingsresultaat voor actie maand


- Ook in het hoogseizoen van 2020 kunt u bij ons weer voordelig kamperen, van 5 Juli tot 16 Augustus krijgt u bij minimaal 7 overnachtingen 20% korting.
(Voor de voorwaarden kijkt u op onze tarieven/arrangementen pagina.)

- Wij hebben voor het nieuwe seizoen 2020 onze tarieven niet verhoogd, dus ook in 2020 kunt u bij ons weer voordelig kamperen en genieten van rust en de ruimte in het hart van de Achterhoek.

- Vanaf het seizoen 2020 kunt u bij ons naast de 2 Slaapvaten ook 2 Pods huren, deze zijn van alle gemakken voorzien zoals een koffiezetapparaat, waterkoker en zelfs een koelkast.


- Ook hebben wij 2 extra camperplaatsen gemaakt op onze bestaande comfortplaatsen nummer 62 en 63, deze camperplaatsen zijn geheel verhard.

- Voor dit seizoen zijn onze September en naseizoen arrangementen volgeboekt.

Corona update; Gemeenschappelijk sanitair per 15 juni open.

Belangrijke informatie,

Zoals landelijk bekend gemaakt 9 juni door onze minister mag het sanitair vanaf maandag 15 juni weer gedeeltelijk open, dit houdt in dat wij om en om de wc/douche cabines gesloten houden om 1.5 meter afstand te garanderen.

Natuurlijk houdt u zich aan alle voorgeschreven hygiene maatregelen en het protocol welke wij hanteren, deze kunt u vinden bij de ingang van alle sanitair gebouwen, ook is er bij elk gebouw desinfectie materiaal aanwezig en

houdt u minimaal 1.5 m afstand van andere personen. Let op: Het ontvangen van bezoek is toegestaan maar wel graag vooraf melden bij de receptie.

Klik hier voor ons protocol

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bronckhorst Wandelgemeente van 2018

16 mei 2018

De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant 'te voet gekozen tot Wandelgemeente van het Jaar 2018. Dinsdag 9 mei ontving Burgemeester Marianne Besselink het bronzen beeldje dat bij de titel hoort.

Wandelnetwerk

De Gelderse gemeente Bronckhorst is uitgeroepen tot Wandelgemeente van het Jaar vanwege haar grote aanbod aan wandelmogelijkheden. Het wandelnetwerk in en rond Bronckhorst strekt zich uit tot in de haarvaten van de Achterhoek en het wandelen via de wandelknooppunten verloopt comfortabel. De gemeente heeft 448 kilometer aan wandelpaden die twee keer per jaar worden gecontroleerd.

Voor noodgevallen hebben wij in 2019 een AED aangeschaft, deze bevindt zich in het rietgedekte sanitair gebouw.

Afbeeldingsresultaat voor trekkershutten.nl

Vanaf 2019 zijn wij met 2 Slaapvaten, en in 2020 met 2 Pods aangesloten bij de groene koepel trekkershutten.

Afbeeldingsresultaat voor slaapvaten

Afbeeldingsresultaat voor allefietserswelkom

Wij hebben in Augustus het label Fietsers Welkom ontvangen.

  • Campings houden een plaats voor trekkers beschikbaar.
  • Logies & campings accepteren gasten voor 1 nacht.
  • Logies bieden een afgesloten fietsenstalling.
  • Er is een bandenplakset en fietspomp aanwezig.
  • Er is (vanzelfsprekend) een EHBO-set aanwezig.
  • Fietsers kunnen gratis hun bidon bijvullen.
  • Er zijn fietskaarten ter inzage of te koop.
  • Accu's van elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.
  • Natte kleding is geen bezwaar. Logies bieden een droger of droogrek.

Over AchterhoekseProducten.nl | AchterhoekseProducten.nl

Vanaf juli 2020 verkopen wij in onze receptie ook achterhoekse producten.

Hét Achterhoekse pakket | AchterhoekseProducten.nl

slideshow

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by