×

Actueel

Afbeeldingsresultaat voor actie maand
- Ook in het hoogseizoen van 2020 kunt u bij ons weer voordelig kamperen, van 5 Juli tot 16 Augustus krijgt u bij minimaal 7 overnachtingen 20% korting.
(Voor de voorwaarden kijkt u op onze tarieven/arrangementen pagina.)

- Wij hebben voor het nieuwe seizoen 2020 onze tarieven niet verhoogd, dus ook in 2020 kunt u bij ons weer voordelig kamperen en genieten van rust en de ruimte in het hart van de Achterhoek.

- Vanaf het seizoen 2020 kunt u bij ons naast de 2 Slaapvaten ook 2 Pods huren, deze zijn van alle gemakken voorzien zoals een koffiezetapparaat, waterkoker en zelfs een koelkast.


- Ook hebben wij 2 extra camperplaatsen gemaakt op onze bestaande comfortplaatsen nummer 62 en 63, deze camperplaatsen zijn geheel verhard.

Corona update:

Beste gast,

VNOG komt met nieuwe noodverordening (26-3-2020)

Gemeenten VNOGForse beperkingen voor Veluwse- en Achterhoekse recreatiesector

Vanaf donderdag 26 maart 2020 19.00 uur geldt een nieuwe noodverordening voor gemeenten in de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. Ter bescherming van de veiligheid en de gezondheid, heeft het kabinet maandagavond 23 maart jl. landelijke maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Om binnen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) deze maatregelen te kunnen handhaven, heeft de voorzitter van de VNOG deze nieuwe noodverordening vastgesteld.

Voorzitter VNOG Ton Heerts: “Ik begrijp dat we met deze noodverordening velen moeten teleurstellen. Bijvoorbeeld mensen die een huwelijk of een leuk uitje voor de komende periode hebben gepland, en zeker ook de recreatieondernemers op de Veluwe en Achterhoek. Maar de maatregelen zijn echt noodzakelijk. We hebben nu iedereen in Nederland nodig om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om onze ouderen en kwetsbaren te beschermen. Het crisistijd en geen vakantietijd.”

Vakantieparken en campings in Noord- en Oost-Gelderland worden niet verplicht tot sluiting. Wel moeten op alle vakantieparken en campings gemeenschappelijke ruimtes zoals zwembaden, recreatieruimtes en sanitairblokken gesloten worden. Tenzij een vakantiepark of camping wordt aangewezen door de voorzitter van de veiligheidsregio als een verboden gebied.

Alleen recreatieobjecten met eigen sanitaire voorzieningen en waarvan eigenaren en huurders de algemene voorschriften m.b.t. groepsvorming en 1,5 meter afstand opvolgen, zijn toegestaan. Dat zijn bijvoorbeeld vakantiehuisjes, stacaravans of campers. Kamperen mag niet, omdat kampeerders dan zijn aangewezen op gedeelde sanitaire voorzieningen.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bronckhorst Wandelgemeente van 2018

16 mei 2018

De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant 'te voet gekozen tot Wandelgemeente van het Jaar 2018. Dinsdag 9 mei ontving Burgemeester Marianne Besselink het bronzen beeldje dat bij de titel hoort.

Wandelnetwerk

De Gelderse gemeente Bronckhorst is uitgeroepen tot Wandelgemeente van het Jaar vanwege haar grote aanbod aan wandelmogelijkheden. Het wandelnetwerk in en rond Bronckhorst strekt zich uit tot in de haarvaten van de Achterhoek en het wandelen via de wandelknooppunten verloopt comfortabel. De gemeente heeft 448 kilometer aan wandelpaden die twee keer per jaar worden gecontroleerd.

Voor noodgevallen hebben wij in 2019 een AED aangeschaft, deze bevindt zich in het rietgedekte sanitair gebouw.

Afbeeldingsresultaat voor trekkershutten.nl

Vanaf 2019 zijn wij met onze Slaapvaten aangesloten bij de groene koepel trekkershutten.

Afbeeldingsresultaat voor slaapvaten

Afbeeldingsresultaat voor allefietserswelkom

Wij hebben in Augustus het label Fietsers Welkom ontvangen.

  • Campings houden een plaats voor trekkers beschikbaar.
  • Logies & campings accepteren gasten voor 1 nacht.
  • Logies bieden een afgesloten fietsenstalling.
  • Er is een bandenplakset en fietspomp aanwezig.
  • Er is (vanzelfsprekend) een EHBO-set aanwezig.
  • Fietsers kunnen gratis hun bidon bijvullen.
  • Er zijn fietskaarten ter inzage of te koop.
  • Accu's van elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.
  • Natte kleding is geen bezwaar. Logies bieden een droger of droogrek.

slideshow

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by