×

Reviews

Koos en Janneke Harmes .  5

27-09-2020

Wij hebben een week in september op jullie mooie camping gestaan . Wij hebben een geweldige week gehad , ook wat het mooie weer betreft . Het was voor ons de eerste keer op jullie mooie camping . Maar wat hebben we genoten , ook de fietsroutes in de omgeving waren heel erg mooi komen vast nog wel eens weer bij jullie op de camping . Groetjes uit het mooie Klazienaveen .

Nina  4

23-07-2020

We hebben 1 nacht in de pod overnacht. Heerlijk bed met hele goede kussens!

Jolande en Bert Kreuger  5

17-12-2019

Dit jaar weer enkele weken doorgebracht op jullie camping. Wederom alles goed verzorgd. Jolanda en Hans wederom bedankt

Adriaan en Fokje Smidt   5

26-10-2019

Wij kamperen al vele jaren met heel veel plezier op jullie camping. Fijne kampeerplaatsen en schoon en netjes sanitair. Ook de omgeving biedt veel moois, tijdens het wandelen en fietsen kan je van al dit moois genieten.

Marrie en Ruud de Boer  5

27-08-2019

Vakantie van drie weken is ons weer prima bevallen. Alles goed voor elkaar, het sanitair altiid super schoon, prachtige plaats en mooie omgeving. Een vakantie bij jullie is beslist aan te raden. Jolanda en Hans bedankt en tot een volgende keer.

Henk Reisiger  5

04-05-2019

geweldige camping- ruimte -schoon en vriendelijk gaan voor de 3e keer heen. Henk en Roely

Jan en Annet Kluit  5

11-12-2018

Prachtige camping, al 11 jaar komen we hier met Hemelvaart en Pinksteren met broer en schoonzus! We genieten ieder jaar weer van de rust, de schoonheid van de natuur en de gezelligheid! Super schoon toiletgebouw! Dankjewel Hans en Jolanda voor jullie gastvrijheid!

Bob en Astrid Olgers  5

06-12-2018

Wij komen graag op deze mooie camping. Fijne plekken, mooi sanitair, mooie omgeving en een prima sfeer, mede door de hardwerkende eigenaren.

Paul Slot  5

15-10-2018

Rust en Ruimte op deze keurig onderhouden Karaktervolle Gastvrije (eieren, noten, appels, fietsenstalling) Camping met bijzonder respect voor de natuur en het instant houden er van. Steeds schoon en lekker verwarmd sanitair. Mooie, afwisselende fietsvriendelijke omgeving. Zowel camping als omgeving zijn voor herhaling vatbaar.

Arnold en Anita Wassink  5

17-06-2018

Voor de 3e keer op camping 't Meulenbrugge gestaan. We hebben weer genoten. Mooie grote plekken, superschoon sanitair, fijne rustige camping. Wij komen hier zeker weer terug. Groeten Arnold en Anita Wassink. Poot van Jady

Cor Zonneveld en fam Pronk   5

12-03-2018

We hebben weer geboekt vanaf 26 april en verheugen ons er weer op . Alles weer Toppie en de bakker aan de deur ! Voor het weer zorgen we zelf , tot dan .

Piet van Hesteren  5

14-09-2017

Wij hebben van 2/3 september een nacht op jullie camping gestaan,het was denk wel de 5 de keer,maar wij komen elke keer weer graag terug,ook omdat de camping er perfect uitziet.

Marrie en Ruud de Boer  5

23-09-2015

Hans en Jolanda het was weer prachtig bij jullie op de Camping. De kampeerplaatsen, het sanitair, alles tot in de puntjes verzorgd. Dit was voor ons de derde maal op de Camping. Wij komen beslist weer een keer camperen. Tot Slot WIFI werkt perfect. Jullie Camping is een AANRADER. Tot ziens.

Joke en Beem Koele   5

07-08-2015

Wij hebben 3,5 maand op deze camping gestaan ,voor ons de eerste keer zo lang aaneengesloten maar hebben daarvan geen moment spijt van gehad. De camping is geweldig schoon ook het sanitair. We zullen dan ook zeker terug komen mede omdat de fam Pardijs enorm gastvrij is. vr gr Joke en Beem Koele

Akje en Willem BEEKMANN  5

07-08-2015

Onze vakantie hier met de caravan was 4 weken in juni 2015. Dit was de laatste en 5de vakantie van aaneengesloten jaren. Op basis van onze leeftijd wilden wij de laatste jaren geen verre reizen meer maken met de caravan en kozen voor eigen land. Deze camping kozen wij in 2010 en dat bleek een schot in de roos. Een uitstekende camping, schoon, rustig, leuk van opzet, hulp en ondersteuning van eigenaren : vrij om te gaan en staan, maar discipline staat daar wel achter. Zeer aangename mensen die een perfecte stemming maken, zodat je elk jaar wel weer opnieuw daarheen wil gaan. Mooi onderhouden op elk moment en alle aandacht voor de campinggasten is ons in alle jaren gebleken. Deze camping maakt je keus zondermeer tot een succes. Als iedereen dat van mening is moet je dus snel zijn. Met dank van Akje en Willem Beekmann uit Amstelveen.

Jeroen Bosch  5

28-06-2015

Zomaar aan komen waaien, vriendelijk ontvangen en na een fijne wandeling door bos en langs weide in de buurt waarvan ik vooral van al het vogelgezang heb kunnen genieten weer terug op de comfortabele camping, prima zo. Dikke plus!

Freek en Anneke Vonk   5

17-06-2015

Heerlijk gehad op jullie prachtige camping. Prachtig en heerlijk rustig gelegen . Geweldig het schone sanitair gebouw en zalig de broodjes van de warme bakker. Waren hier voor de 1e keer , maar zeker niet de laatste!

Jacob & Gerrie Heikens  5

02-05-2015

Complimenten voor jullie prachtige camping! Ruime plaatsen, het groen is keurig onderhouden en superschone toiletten/douches. Daarnaast is de omgeving prachtig en zeer geschikt om te fietsen. Een echte aanrader!

nico&riet wubbe  5

30-03-2015

Tienjaar geleden gingen wij met broer&schoonzus op zoek naar een camping in de achterhoek. Wij kwamen uit op t,meulenbrugge in Vorden. En wij komen er nog steeds . Van 18 plaatsen naar 116 plaatsen ,in10 jaar gefeciteert familie Pardijs. Julli zijn fijne mensen en niks is teveel. Wij komen graag weer terug in 2015 en hopen opmooi weer GRoetjes Riet&Nico wubbe

Bert en Jolande Kreuger  5

10-09-2014

Afgelopen juni/juli hebben wij 3 prachtige weken mogen doorbrengen op jullie camping. Heerlijk die rust en de ruime plek(ken). Onze complimenten voor het totaal onderhoud en verzorging van de accomodatie (toiletgebouwen, velden enz.) Het systeem van warm water is perfect geregeld. We komen graag terug.

Fam. van der Zouwen  5

10-09-2014

Wie over deze camping iets negatiefs te zeggen heeft is een grote zeurpiet. Douches en toiletten super schoon. Grote plaatsen in een woord een geweldige camping in een prachtig gebied een aanrader . Jan en Corrie van der Zouwen.

J.& F. Stuivenga  5

17-08-2014

Wij bezochten t' Meulenbrugge voor de 3e keer in juni/juli 2014. De nu uitgebreide camping beviel ons uitstekend. Alle zorg voor de gasten. Schoon en netjes met comfortabele, grote plaatsen. Geen auto's bij de caravan, maar op een ruim en veilig P-terrein achter op de camping. Fam. Pardijs wij hebben een fijne tijd gehad en hopen U weer te zien. Het was goed op t' Meulenbrugge. ,

Sting  3

12-08-2014

Mooie camping alleen het WiFi betalen vindt zo'n onzin en geld klopperij iedereen heeft tegenwoordig WiFi en weet wat het thuis kost,,,

Opmerking Fam. Pardijs: Beste Sting we hebben je opmerking ter harte genomen, vanaf seizoen 2017 hoeft er niet meer apart voor de Wi-Fi betaald te worden.

Cees en Atie Schouten  5

28-05-2014

Hallo Fam. Pardijs, onze laatste kampeervakantie! die mochten wij bij jullie geweldige camping doorbrengen! Een bewuste keuze, omdat wij eerder al bij jullie een heel fijne en gastvrije tijd hebben gehad.De natuur, de stilte,alles even schoon!!!Fantastisch, wij wensen jullie nog heel veel succes met jullie super camping, en om dit te bereiken is en wordt er heel hard gewerkt!! Bedankt dat wij jullie gasten mochten zijn! Hartelijke Groeten Cees en Atie Schouten

5
92
4
2
3
1
2
0
1
0

Wilt u een review plaatsen, vul dan het onderstaand formulier in.

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by