×

Omgeving

De camping ligt aan de Baaksebeek waar u kunt vissen in een prachtige bosrijke omgeving. In de omgeving zijn veel mooie wandel- en fietsroutes, zoals de achtkastelenroute. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op het Kerkdorp Kranenburg. In de kerk van Kranenburg vind u het Heiligenbeeldenmuseum.

 

Het bekende Pieterpad loopt ook dicht langs onze camping.

Ook ligt op nog geen 1 km. afstand is er eenZwembad- en recreatiebad "In de dennen". Geopend van mei tot september. Bij warm zomerweer worden de openingstijden soepel toegepast. Bij slecht weer (temperatuur beneden 15 graden) is het bestuur bevoegd het bad te sluiten. ook is er een midgetgolf-baan aanwezig.
 

Ook voor een dagje winkelen hoeft u niet ver te rijden. In een straal van circa 15 kilometer vind uhet centrum van Vorden, Lochem, Zutphen en Doetinchem. Vooral Zutphen is een bezoekje waard. Deze prachtige Hanzestad heeft een grote oude binnenstad. Op sommige plekken zult u in het winkelcentrum de oude stadsmuur nog tegenkomen.

Vorden

VVV logo

Ontdek Bronckhorst. Het oeroude landschap is doordrenkt van routes die je te voet, met fiets, te paard, met scooter, ezel, skates, solex en op nog vele andere manieren kunt doorkruisen. Na elke bocht weer een schitterend nieuw plaatje, een verassende attractie en oorspronkelijke eet-, drink- en overnachtingsmogelijkheden. Kom op expeditie in Bronckhorst


Afbeeldingsresultaat voor vorden  Afbeeldingsresultaat voor vorden
Vorden is een dorp in de gemeente Bronckhorst en de Gelderse Achterhoek, ongeveer 10 km ten zuidoosten van Zutphen en 15 km ten noorden van Doetinchem. Gedurende 1976 draagt Vorden het predicaat "Parel van Gelderland". Een gemoedelijk dorp met een actief verengingsleven, kastelen, cultuur, bossen, campings, fiets- en wandelroutes, openlucht zwembad en regelmatig evenementen voor jong en oud.

Afbeeldingsresultaat voor vorden  Afbeeldingsresultaat voor vorden  Afbeeldingsresultaat voor vorden

Zutphen

Zutphen wordt ook wel Torenstad genoemd vanwege zijn grote, historische gebouwen die de skyline vormen van de stad. Met verschillende musea, hofjes en andere bezienswaardigheden waan je je hier bijna in de Middeleeuwen. Deze middeleeuwse stad biedt naast een bijzondere architectuur ook een aantrekkelijke mix van winkels, horeca, evenementen en cultuur.

Fraaie panden in de binnenstad

De Hanzetijd bracht Zutphen grote rijkdom. Over zee en over de IJssel naar de Rijn vervoerden Zutphenaren voornamelijk haring, boter en bier en namen ze wijn mee terug. Over land en over de Berkel was hout het belangrijkste artikel. Zutphen en Deventer hadden belangrijke houtmarkten. Zutphen nam gretig deel aan het Hanzeverbond; de stad had zelfs een eigen nederzetting in Schonen, een recht dat de koning van Denemarken had gegeven. De rijkdom die Zutphen als hanzestad verwierf, valt ook nu nog af te lezen aan de fraaie panden in de binnenstad. Pakhuizen, koopmanshuizen, kerken maar ook delen van de vesting komt u tegen tijdens de stadswandeling door de slingerende straatjes in het centrum. Ook achter gemoderniseerde gevels gaat vaak een rijk hanzeverleden schuil, iets waaraan tijdens de wandeltocht Handel & Wandel aandacht wordt geschonken.

Logo  Galerie-a-quadraat

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by