×

Wat bieden wij?

Ruime en verharde plaatsen

Voor zowel camper als caravan. Onze camping heeft 109 zon- en schaduwplaatsen. Hiervan zijn 93 plaatsen comfortplaatsen (16 t/m 107) met minimaal 10 ampère en maximaal 16 ampère elektra en wateren rioolaansluiting. Daarnaast zijn er 16 standaardplaatsen (1 t/m 15 + 39A) met 10 ampère elektra.

Gratis Wi-Fi

Op de camping is gratis een goede Wi-Fi verbinding beschikbaar.

Sanitaire voorzieningen

De luxe sanitair voorzieningen zijn in vooren naseizoen verwarmd en door iedereen te gebruiken, ongeacht uw kampeerplaats. In totaal heeft onze camping de beschikking over 9 dames en 8 heren toiletten, 6 dames en 6 heren douches, 16 wastafels waarvan 4 in een afsluitbare ruimte, 6 afwasbakken, 2 handwasbakken en 3 chemische toiletten.

Verschillende fiets voorzieningen

Bij de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes, fietsenverhuur, digitenne verhuur, de recreatiekrant, achtkastelenbitter en diverse soorten (Achterhoeks) bier, wijn en rosé.

Verse broodjes van de bakker

Iedere morgen komt de bakker met verse broodjes. Deze hoeft u niet vooraf te bestellen. Ook kunt u de krant en verse scharreleieren kopen.

Korting in voor- en naseizoen

Voor de vroege- of late gasten in het jaar hebben we speciale voordeeltarieven. Deze kunt u ook terug vinden op de pagina "tarieven".

Fiets- en wandelroutes te koop

Bij de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes, fietsenverhuur, digitenne verhuur, de recreatiekrant, achtkastelenbitter en diverse soorten (Achterhoeks) bier, wijn en rosé.

Camper stortplaats

Een sani station met de mogelijkheid om uw tank met afvalwater te lozen (en natuurlijk ook om vers drinkwater in te nemen).

Digitenne verhuur

Je kijkt met Digitenne al binnen 10 minuten digitaal tv op de camping. Zorg dat je een tv hebt die wordt voorzien van stroom en sluit vervolgens je Digitenne tv-ontvanger aan. Al je favoriete zenders en sportwedstrijden live kijken.

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by