×

Wat bieden wij?

Ruime en verharde plaatsen 

Onze camping is geheel toeristisch (geen vaste kampeerplaatsen en geen groepen met caravans/campers). Er zijn op onze camping 13 standaard kampeerplaatsen, 89 comfort kampeerplaatsen, een tentenveld met 10 plaatsen en 3 verharde camper comfortplaatsen. Alle kampeerplaatsen hebben een verharde plek voor de voortent en 10 ampére elektra, de comfort kampeerplaatsen hebben ook een eigen water en rioolaansluiting. Vanaf 2019 zijn er ook 4 trekkershutten te huur, dit zijn 2 Slaapvaten (Barrels) en 2 Pods. 

Gratis Wi-Fi

Op de camping is op elke kampeerplaats gratis Wi-Fi verbinding beschikbaar en tegen betaling premium internet.

Sanitaire voorzieningen

De luxe sanitair voorzieningen zijn in voor-naseizoen verwarmd en door iedereen te gebruiken, ongeacht uw kampeerplaats. In totaal heeft onze camping de beschikking over 9 dames en 8 heren toiletten, 6 dames en 6 heren douches, 16 wastafels waarvan 4 in een afsluitbare ruimte, 6 afwasbakken, 2 handwasbakken en 3 chemische toiletten, vanaf 2021 ook 2 comfort kampeerplaatsen met prive sanitair. 

Verse broodjes van de bakker

Iedere morgen komt de bakker met verse broodjes en gebak. Alleen gaat het voorlopig door de coronamaatregelen iets anders als wat u van ons gewent bent. U kunt nu vooraf broodjes en gebak bestellen van maandag tot zaterdag via www.echtebakkervanasselt.nl of via de Whatsapp 0650869936 onder vermelding van Camping `t Meulenbrugge brengt de bakker op de gewenste dag tussen 8.30 uur en 8.50 uur uw bestelling bij het sanitairgebouw bij de ingang van de camping. De bakker heeft voor de vrije verkoop ook brood en broodjes bij zich. 
Ook kunt u de krant en verse scharreleieren kopen. 

Korting in voor- en naseizoen

Voor de vroege- of late gasten in het jaar hebben we speciale voordeeltarieven. Deze kunt u ook terug vinden op de pagina "tarieven".

Fiets- en wandelroutes

 Bij de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes, knooppunten en de recreatiekrant. 

Boodschappen en streekproducten

Wij hebben in onze receptie een kleine hoeveelheid boodschappen en Achterhoekse streekproducten.

Gasflessen

Wij hebben gasflessen (Primagas) te koop, er is ook een mogelijkheid om deze om te ruilen.

Fietsenverhuur

U kunt bij ons zowel gewone als electrische fietsen huren.

Camper stortplaats

Een sani station met de mogelijkheid om uw tank met afvalwater te lozen (en natuurlijk ook om vers drinkwater in te nemen).

Digitenne verhuur

Je kijkt met Digitenne al binnen 10 minuten digitaal tv op de camping. Zorg dat je een tv hebt die wordt voorzien van stroom en sluit vervolgens je Digitenne tv-ontvanger aan. Al je favoriete zenders en sportwedstrijden live kijken.

AED

Vanaf 2019 is er ook een AED aanwezig, deze bevindt zich in het sanitair gebouw met het rietgedekte dak welke is gelegen midden op onze camping.

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by