×

Wat bieden wij?

Ruime en verharde plaatsen

Voor zowel camper als caravan. Onze camping heeft 109 zon- en schaduwplaatsen. Hiervan zijn 93 plaatsen comfortplaatsen (16 t/m 107) met minimaal 10 ampère en maximaal 16 ampère elektra en wateren rioolaansluiting. Daarnaast zijn er 16 standaardplaatsen (1 t/m 15 + 39A) met 10 ampère elektra.

Gratis Wi-Fi

Op de camping is gratis een goede Wi-Fi verbinding beschikbaar.

Sanitaire voorzieningen

De luxe sanitair voorzieningen zijn in vooren naseizoen verwarmd en door iedereen te gebruiken, ongeacht uw kampeerplaats. In totaal heeft onze camping de beschikking over 9 dames en 8 heren toiletten, 6 dames en 6 heren douches, 16 wastafels waarvan 4 in een afsluitbare ruimte, 6 afwasbakken, 2 handwasbakken en 3 chemische toiletten.

Verse broodjes van de bakker

Iedere morgen komt de bakker met verse broodjes. Deze hoeft u niet vooraf te bestellen. Ook kunt u de krant en verse scharreleieren kopen.

Korting in voor- en naseizoen

Voor de vroege- of late gasten in het jaar hebben we speciale voordeeltarieven. Deze kunt u ook terug vinden op de pagina "tarieven".

Fiets- en wandelroutes

Bij de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes, knooppunten en de recreatiekrant.

Boodschappen en streekproducten

Wij hebben in onze receptie een kleine hoeveelheid boodschappen en Achterhoekse streekproducten.

Gasflessen

Wij hebben gasflessen (Primagas) te koop, er is ook een mogelijkheid om deze om te ruilen.

Fietsenverhuur

U kunt bij ons zowel gewone als electrische fietsen huren.

Camper stortplaats

Een sani station met de mogelijkheid om uw tank met afvalwater te lozen (en natuurlijk ook om vers drinkwater in te nemen).

Digitenne verhuur

Je kijkt met Digitenne al binnen 10 minuten digitaal tv op de camping. Zorg dat je een tv hebt die wordt voorzien van stroom en sluit vervolgens je Digitenne tv-ontvanger aan. Al je favoriete zenders en sportwedstrijden live kijken.

AED

Vanaf 2019 is er ook een AED aanwezig, deze bevindt zich in het sanitair gebouw met het rietgedekte dak welke is gelegen midden op onze camping.

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by