×

Finkota-kampeervaten en Pods

Bent u nog op zoek naar een unieke luxe glamping accommodatie? Heb je ooit in een vat kunnen slapen ... dan is dit de meest originele glamping-accommodatie, de Finkota-kampeervaten. Bij camping 't Meulenbrugge is het mogelijk vanaf 2019 een kampeervat huren. De vaten zijn geschikt voor 2 personen en zijn te vergelijken met een trekkershut, dus ideaal om te reserveren voor kortere periode voor wandelaars (v.b. Pieterpad) en fietsers, maar er kan natuurlijk ook gewoon langer in gekampeerd worden. De vaten zijn compleet ingericht met o.a. 2 bedden en verwarming.
De kampeervaten zijn te huur voor € 45,00 per nacht inclusief verwarming voor maximaal 2 personen exclusief toeristenbelasting/milieuheffing. Voor gebruik van de douche kunt u bij de receptie een douchepasje halen. Beddengoed mag u zelf meenemen (dekbed, slaapzak en hoeslaken) of u kunt dit bij ons huren voor € 7,50 per persoon, wanneer u dit bij de reservering doorgeeft dan zorgen wij dat uw bed heerlijk is opgemaakt, een gezamelijke koelkast is aanwezig, hierboven hangt een kastje waar u koffie of thee kunt zetten. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

 

Overnachten in een slaapvat bij camping `t Meulenbrugge

Hebt u al eens ooit in een houten vat geslapen? Wij verhuren twee coole slaapvaten. Bij dit avontuur hoeft u overigens echt geen comfort te missen.

Als u sportief bent slaapt u hier heel prettig in een kleine ruimte. Nieuwsgierig? Stopt u bij uw volgende tocht dan eens bij ons en probeer het gewoon eens.

Onze slaapvaten hebben een lengte van 4,3 meter en een breedte van 2,5 meter en bieden plaats aan maximaal 2 personen. De voorruimte is voorzien van een uittrekbare tafel.

 

Inrichting van de slaapvaten:

  • slaapgedeelte voor 2 personen met bergruimte (2 persoonbed 200 X 200)
  • voorruimte met uittrekbare tafel & zitgelegenheid (2 zitbanken)
  • venster boven het bed aan het uiteinde van het vat kan worden geopend
  • licht & stopcontacten
  • incl. verwarming
  • Gratis Wifi
  • geen eigen bad – gebruik van het goed onderhouden sanitaire complex (op ca. 50 m afstand)

    

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Uniek en luxe kamperen in onze geïsoleerde Kampeer Pods, is vanaf seizoen 2020 mogelijk bij camping `t Meulenbrugge

Deze Kampeer Pods zijn ruim, warm en creëeren een prachtige ruimte voor ontspanning. De Pods hebben een lengte van 4,8 meter en zijn 2,5 meter breed ze hebben aan de achterzijde een raam met dubbelglas in

de achterwand en aan de voorzijde dubbele openslaande deuren met een slot en dubbelglas.

Er zijn 2 ruimtes: een zitkamer met houtenbank en tafel + 2 stoelen, een koelkast, waterkoker en een koffiezetapparaat, en de slaapruimte heeft een 2-persoonsbed van 200*180 met opberglade en 2 schemerlampjes.

 

                    

De Pods zijn te huur € 50,00 per nacht voor maximaal 2 personen exclusief toeristenbelasting/milieuheffing. Voor gebruik van de douche/wc kunt u gebruik maken van ons luxe sanitairgebouw welke is gelegen op 30 meter van de Pods.
Beddengoed mag u zelf meenemen (dekbed, slaapzak en hoeslaken) of u kunt deze bij ons huren voor € 7,50 per persoon, wanneer u dit bij de reservering doorgeeft dan zorgen wij dat uw bed heerlijk is opgemaakt.
U heeft in de Pods nog extra de beschikking over een eigen koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Wij zijn ook aangesloten bij De Groene Koepel Trekkershutten.

Afbeeldingsresultaat voor trekkershutten.nl

Privacyverklaring | Copyright by Camping 't Meulenbrugge | Created by